021-76250850 (09128499901 - 4)
info@faraz-compressor.com

دوره های کاربردی پنوماتیک و الکتروپنوماتیک

دوره پنیوماتیک صنعتی Pneumatic Industrial

آشنا شدن با ساختمان و طرز کار قطعات پنیوماتیکی به منظور درک و ساخت کنترل های پایه، خواص هوای فشرده، تولید و آماده سازی آن، ساختمان و طرز کار عمل کننده ها و شیرهای پنیوماتیکی، طراحی عملکردی و انتخاب اجزاء مدارات قدرت پنیوماتیک، طراحی مدارات فرمان و آشنایی با کنترل های پنیوماتیکی، طراحی و نقشه کشی مدارات براساس ISO 1219 به همراه تمرینات عملی. آشنا شدن با ساختمان و طرز کار قطعات الکتروپنیوماتیکی و کاربرد آنها در مدارهای الکتروتکنیک، مبانی برق و الکتریسیته، ساختمان داخلی سوئیچ ها و شیرهای برقی و رله ها، طراحی مدارات فرمان رله ای برای کنترل مدارات پنیوماتیکی، شماره گذاری مدارات برقی، تکنیک رله به همراه تمرینات عملی.

دوره الکتروپنیوماتیک پیشرفته  Electro Pneumatic Advance

آشنا شدن با استانداردها و تعریف کنترل و روش های سیستماتیک اتوماسیون صنعتی، آشنایی و اصول کاربرد گریپرها، گریپرهای خلأ و سیستمهای مکانیکی، آشنایی با روش سیستماتیک طراحی کنترلرهای پنیوماتیکی، کاربرد و پیاده سازی کنترل های پیشرفته، اصول عملی کمپرسورها، آماده سازی و کیفیت هوای فشرده. توانایی استفاده از تایمرها و کانتر برقی در مدارات الکتروپنیوماتیکی، آشنایی کلی با مبحث سنسوریک و توانایی راه اندازی سنسورها، آشنایی با روش های طراحی مدارهای اتوماتیک الکتروپنیوماتیکی و توانایی طراحی آنها براساس استاندارد ISO 1219 و نقشه خوانی و پیاده سازی آن ها از روی نقشه به همراه تمرینات عملی، توانایی و کنترل الکتروپنیوماتیک سیلندر یک کاره و دوکاره، توانایی کنترل ترتیبی در مدارهای الکتروپنیوماتیک، توانایی رفع تداخل سیگنال در مدارهای تداخلی الکتروپنیوماتیکی، توانایی عیب یابی مدارهای الکتروپنیوماتیکی، آشنایی با نحوه شبیه سازی مدارهای الکتروپنیوماتیکی با نرم افزار شبیه ساز.


برخی از مزایای آموزش پنیوماتیک صنعتی و الکتروپنیوماتیک در صنایع

- عامل اصلی کارکرد سیستم پنیوماتیک هواست و هوا در همه جای روی زمین به وفور وجود دارد. همچنین، هوای فشرده را می توان از طریق لوله کشی به نقاط مختلف کارخانه یا مراکز صنعتی جهت کارکرد سیستم های پنیوماتیک هدایت کرد.

- به علاوه هوای فشرده را می توان در مخازن مخصوص انباشته و آن را انتقال داد یعنی همیشه احتیاج به کمپرسور نیست و می توان از سیستم پنیوماتیک در مکان هایی که امکان نصب کمپرسور وجود ندارد نیز استفاده نمود.

- افزایش و کاهش دما اثرات مخرب و سوئی بر روی سیستم پنیوماتیک ندارد و نوسانات حرارتی از عملکرد سیستم جلوگیری نمی کند.

- هوای فشرده خطر انفجار و آتش سوزی ندارد به این دلیل تاسیسات حفاظتی نیاز نیست.

- قطعات پنیوماتیک و اتصالات آن نسبتاً ارزان و از نظر ساختمانی قطعاتی ساده هستند لذا تعمیرات آنها راحت تر از سیستم های مشابه نظیر هیدرولیک می باشد.